• Czcionka:
  • A
  • A+
  • A++
  • ikona resetu interlinii
  • ikona większej interlinii+
  • Kontrast:
  • ikona włączania kontrastu
  • ikona wyłączania kontrastu
  • Mapa strony:
  • ikona mapa strony 
  • Facebook :
  • 800px Facebook f logo 2019

„Babki i mazurkina wielkanocnym stole”

 

 

Organizator:

Klub Młodego Restauratora

 

 

  1. Celem konkursu jest rozwijanie pasji kulinarnych oraz kultywowanie dziedzictwa narodowego.

  2. Konkurs skierowany jest do uczniów naszej szkoły z branży gastronomicznej.

  3. W konkursie bierze udział jedna osoba.

  4. Każda osoba sporządza, we własnym zakresie, babkę lub mazurka.

  5. Potrawa powinna zostać przygotowana w takiej wielkości, aby została jak najlepiej zaprezentowana i udekorowana. Potrawę przygotowaną do oceny należy dostarczyć do pracowni w dniu konkursu do godz. 10.00.

  6. Potrawy będą oceniane zgodnie z kryteriami:

    • potrawa i dekoracja oddaje charakter Świąt Wielkanocnych,

    • estetyczne podanie,

    • smakowitość.

  7. Potrawy zostaną ocenione przez niezależne jury.

  8. Rozstrzygnięcie konkursu nastąpi 26 marca 2021 r. o godz. 10.30 w centrum gastronomicznym.
  9. Na zwycięzców czekają atrakcyjne nagrody.

  10. Zgłoszenia wraz z wizytówką (nazwa potrawy oraz receptura) o wymiarach 10cm x 10 cm należy składać do dnia 22 marca 2021 r. drogą mailową na adres Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. lub bezpośrednio do p. Elżbiety Sell

    Zapraszamy!!!!

    Zapraszamy!!!!

facebook

youtube

instagram
274225865 4983986018324116 7077637840486135471 n