Projekt „Centrum Mistrzostwa Gastronomicznego w Zespole Szkół Ekonomiczno-Usługowych w Żychlinie”
I. Realizacja Projektu: od 01-09-2019 r.do29-12-2021r.
II. Wartość projektu:603069,70zł, w tym kwota dofinansowania:542 762,73 zł.
Projekt współfinansowany jest z Europejskiego Funduszu Społecznego
w ramach Wielkopolskiego Regionalnego Programu Operacyjnego na lata 2014-2020, Oś Priorytetowa 8: Edukacja, Działanie 8.3 Wzmocnienie oraz dostosowanie kształcenia
i szkolenia zawodowego do potrzeb rynku pracy, Poddziałanie 8.3.1 Kształcenie zawodowe młodzieży – tryb konkursowy.
III. Beneficjent Projektu: Powiat Koniński z siedzibą w Koninie, Aleje 1 Maja 9, 62-510 Konin.
IV. Realizator Projektu: Zespół Szkół Ekonomiczno – Usługowych im. Fryderyka Chopina w Żychlinie, ul. Parkowa 2, 62-571 Stare Miasto.
V. Cel Projektu: poprawa konkurencyjności na rynku pracy i zdolności do skutecznego wejścia na rynek pracy 70 uczniów (44K i 26M) oraz uzupełnienie kwalifikacji zawodowych lub kompetencji 6 nauczycieli w okresie do30.09.2021r.
Wsparcie realizowane w Projekcie dotyczy:
-
Wyposażenie pracowni gastronomicznej i obsługi klienta zgodniez wymaganiami zawartymi w Podstawie Programowej,
2. Doskonalenie kompetencji i kwalifikacji nauczycieli kształcenia zawodowego poprzez sfinansowanie nauczycielom:
a) studiów podyplomowych z zakresu:technologia żywienia – 1 nauczyciel, psychodietetyka – 1 nauczyciel,
b) kursów doskonalących dla nauczycieli kształcenia zawodowego z zakresu:systemu HACCAP w gastronomii –4 os.,barista –4 os., barmański–4os., cukierniczy I stopnia – 4 os.
c) staży zawodowych – 4 os.
3. Organizację i sfinansowanie dla 60 uczniów 9 szkoleń (barman i kelner, barista, sommelier, serwis specjalny, carving, dekoracji wyrobów cukierniczych, cukiernik, piekarz, aranżacja stołów z florystykąi 2warsztatów: zaburzenia odżywiania i choroby związane z nieprawidłowym odżywianiem oraz analiza i ocena jakości żywności i żywienia.
4. Utworzenie Punktu Informacji i Kariery,świadczącego doradztwo edukacyjno –zawodowe dla 70 uczniów.
5. Płatne staże zawodowe dla 42 uczniów.
Kierownik Projektu: Anna Matczak – Gaj
Koordynator Projektu: Elżbieta Sell
Załączniki dla uczniów
Regulamin rekrutacji ucznia.docx
Załącznik nr1 Formularz zgłoszeniado udziału w projekcie dla uczniadocx
Załącznik nr.2 Formularz. rekrutacyjny dla uczestników projektudoc
Załącznik nr.3 Deklaracja uczestnictwa w stażu zawodowym.docx
Załącznik nr.4 Oświadczenie uczestnika projektu.docx
Załączni nr.5 Rezygnacja z uczestnictwa- uczeń.docx
Załącznik nr.6 Wniosek o zwrot kosztu dojazdu.docx
Załącznik nr.7 Wzór protokołu rekrutacji uczniów.docx
Załącznik nr.8 Formy wsparcia.doc
Załącznik nr.9 lista rankingowa uczniów zakwalifikowanych do udziału w projekcie.doc
Załącznik nr.10Lista rezerwowych uczniów zakwalifikowanych do uczesnictwa w projekcie.doc
Regulamin udziału w stażu zawodowym.docx
Załącznik nr.1 Wniosek o refundację pracodawcy dodatku.docx
Załącznik nr.2 Kryteria oceny stażu zawodowego (1).docx
Załącznik nr 3 do Regulaminu rekrutacji- Deklaracja uczestnictwa w stażu zawodowym.docx
Załącznik nr 3 lista obecności.docx
Załącznik nr,4 Wzór umowy o staż.docx
Załącznik nr.5 Oświadczenie BHP.docx
Załącznik nr 6 do Regulaminu rekrutacji_ Wniosek o wzrot kosztu dojazdu.docx
Metodologia wyliczania BHP_ odzież robocza docx
Program stażu.docx
Zaświadczenie ukończenia stażu.docx
Załączniki dla nauczycieli
Regulamin rekrutacji nauczycielii.docx
Załącznik nr.1Regulamin zgłoszeniowy nauczyciel.docx
Załącznik nr.2 Formularz rekrutacyjny dla uczniów projektu- nauczyciel.doc
Załącznik nr.3 Oświadczenie uczestnika projektu.docx
Załącznik nr.4 Zgoda pracodawcy na udział w studiach podyplomowych, kursach,stażu zawodowym.doc
Załącznik nr.5 Rezygnacja z uczesnictwa- nauczyciel.docx
1_Regulamin udziału w stażach- nauczyciele.docx
2_Załącznik nr.1 Wzór umowy o staż dla nauczycieli.docx
3Załącznik nr 2 Lista obecności.docx
4_Załącznik nr.3 Deklaracja uczestnictwa stażu zawodowym.docx
5_Załącznik nr.4 Wniosek o zerot kosztu dojazdudocx
6_Załącznik nr 5 Zaświadczenie ukończenia stażu.docx
Zapytania Ofertowe
Informacja o udzieleniu zamówienia.pdf
" Przeprowadzenie kursów zawodowych dla uczniów uczestniczących w projekcie pn Centrum Mistrzostwa.Gastronomicznego w Zespole Szkół Ekonmiczno- Usługowych w Żychlinie" .pdf
Informacja o wyborze najkorzystniejszej oferty.pdf
Informacja z otwarcia ofert.pdf
Ogłoszenie o zamówieniu na usługi społeczne.pdf
Załącznik nr.1 do Formularza oferty- wyklczenie z postępowania.pdf
Załącznik nr 2 do ogłoszenia- formularz oferty.pdf
Zaklinacz nr.1 do Formularza oferty_wykluczenie z postępowaniadoc
Załącznik nr.1 do ogłoszenia_ Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia.pdf
Załącznik nr 2 do Formularza oferty- grupa kapitałowa.doc
Załącznik nr.2 do Formularza oferty- grupa kapitałowa.pdf
Załącznik nr 2 do ogłoszenia_Formularz ofertydoc
Załącznik nr.3.do Formularza oferty_posiadanie uprawnieńdoc
Zaklinacz nr.3 Formularz oferty_posiadanie uprawnień.pdf
Załącznik nr.3. do ogłoszenia wzór umowy pdf
Załącznik nr.4 do ogłoszenia_wzór pełnomocnictwa.doc
Załącznik nr4 do ogłoszenia wzór pełnomocnictwa.pdf
Załącznik nr.5 doFormularza oferty_zaleganie wobec ZSU I US.docx
Załącznik nr 5 do Formularza oferty_zalegania wobec ZSU i US.pdf
Załącznik nr.6 do Formularza oferty_ wykaz usług.doc
Załącznik nr.6 do Formularza oferty_wykaz usług.pdf
Załącznik nr.7 do Formularza oferty_wykaz osób.docx
Załącznik nr.7 do Formularza oferty_wykaz osób.pdf
Harmonogram wsparcia
w ramach projektu „Centrum Mistrzostwa Gastronomicznego
w Zespole Szkół Ekonomiczno – Usługowych w Żychlinie”
Harmonogram wsparcia dla uczniów – kursy 2020/2021
LP. |
NAZWA KURSU |
TERMIN REALIZACJI |
LICZBA UCZESTNIKÓW |
1 |
Barman/kelner |
13.02. -07.03.2021 r. |
14 |
2 |
Barista |
27.02 – 28.02.2021 r. 23.10.- 24.10.2021 |
14 14 |
3 |
Cukierniczy |
30.02 -31.02.2021 r. |
14 |
4 |
Sommelier |
23.01. – 24.01.2021 r. |
14 |
5 |
Aranżacja stołów |
21.06 -22.06.2021 |
14 |
6 |
Dekorowanie wyrobów cukierniczych |
05.02. -07.02.2021 r. 06.11. – 07.11. 2021 |
15 14 |
7 |
Serwis specjalny |
14.05. -15.05.2021 |
14 |
8 |
Carving |
14.05. -15.05.2021 |
14 |
9 |
Kucharz |
12.03. - 28.03.2021 |
10 |
Harmonogram DORADCY ZAWODOWEGO 2021 ROK
Urszula Jędrzejewska –Kamińska
DATA |
GODZINA |
LICZBA GODZIN |
Marzec |
||
03.03.2021 r. |
8.00 – 8.4514.45 – 16.15 |
3 |
04.03.2021 r. |
14.45 – 15.3015.45 – 16.30 |
2 |
05.03.2021 r. |
13.10 – 13.55 |
1 |
10.03.2021 r. |
14.45 – 16.15 |
2 |
11.03.2021 r. |
14.45 -15.3015.45 – 16.30 |
2 |
12.03.2021 r. |
13.10 – 13.55 |
1 |
17.03.2021 r. |
14.45- 16.15 |
2 |
18.03.2021 r. |
14.45 -15.3015.45 – 16.30 |
2 |
19.03.2021 r. |
13.10 -13.55 |
1 |
kwiecień |
||
07.04.2021 r. |
14.45 – 16.15 |
2 |
08.04.2021 r. |
14.45 -15.3015.45 – 16.30 |
2 |
09.04.2021 r. |
13.10 – 13.55 |
1 |
14.04.2021 r. |
14.45- 16.15 |
2 |
15.04.2021 r. |
14.45 -15.3015.45 – 16.30 |
2 |
16.04.2021 r. |
13.10 -13.55 |
1 |
21.04.2021 r. |
14.45- 16.15 |
2 |
22.04.2021 r. |
14.45- 16.15 |
2 |
Magdalena Baranek
DATA |
GODZINA |
LICZBA GODZIN |
Marzec |
||
11.03.2021 r. |
15.00 – 16.30 |
2 |
12.03.2021 r. |
15.00 – 16.30 |
2 |
18.03.2021 r. |
15.00 – 15.45 |
1 |
19.03.2021 r. |
15.00 – 15.45 |
1 |
25.03.2021 |
15.00 – 15.45 |
1 |
26.03.2021 r. |
15.00 – 15.45 |
1 |
kwiecień |
||
08.04.2021 r. |
15.00 – 15.45 |
1 |
09.04.2021 r. |
15.00 – 16.30 |
2 |
Magdalena Baranek
DATA |
GODZINA |
LICZBA GODZIN |
styczeń |
||
20.01.2021 r. |
15.00 – 15.45 |
1 |
22.01.2021 r. |
15.00 – 15.45 |
1 |
26.01.2021 r. |
15.00 – 15.45 |
1 |
29.01.2021 r. |
15.00 – 15.45 |
1 |
luty |
||
04.02.2021 r. |
15.00 – 15.45 |
1 |
05.02.2021 r. |
15.00 – 15.45 |
1 |
11.02.2021 r. |
15.00 – 15.45 |
1 |
12.02.2021 r. |
15.00 – 15.45 |
1 |
18.02.2021 r. |
15.00 – 15.45 |
1 |
19.02.2021 r. |
15.00 – 15.45 |
1 |
25.02.2021 r. |
15.00 – 15.45 |
1 |
26.02.2021 r. |
15.00 – 15.45 |
1 |
Urszula Jędrzejewska- Kamińska
DATA |
GODZINA |
LICZBA GODZIN |
styczeń |
||
20.01.2021 r. |
13.10 – 14.10 |
2 |
22.01.2021 r. |
13.10-13.55; 14.00- 14.45;15.35- 16.20 |
3 |
27.01.2021 |
13.10-13.55; 15.00- 15.45 |
2 |
29.01.2021 |
13.10-13.55; 13.55- 14.40;14.40- 15.25 |
3 |
luty |
||
3.02.2021 |
13.10-1355; 15.00- 15.45 |
2 |
5.02.2021 |
13.10-1355; 15.00- 15.45 |
2 |
10.02.2021 |
13.10-1355; 15.00- 15.45 |
2 |
12.02.2021 |
13.10-1355; 15.00- 15.45 |
2 |
17.02.2021 |
13.10-1355; 15.00- 15.45 |
2 |
19.02.2021 |
13.10-1355; 15.00- 15.45 |
2 |
Harmonogram DORADCY ZAWODOWEGO MIESIĄC: grudzień 2020 ROK
Magdalena Baranek
-
DATA
GODZINA
LICZBA GODZIN
03.12.2020
15.00 – 15.44
1
04.12.2020
15.00 – 15.44
1
07.12.2020
15.00 – 15.44
1
09.12.2020
15.00 – 15.44
1
10.12.2020
15.00 – 15.44
1
Urszula Jędrzejewska- Kamińska
-
DATA
GODZINA
LICZBA GODZIN
03.12.2020
15.00 – 16.30
2
04.12.2020
14.00 – 15.30
2
10.12.2020
15.00 – 16.30
2
11.12.2020
14.00 – 15.30
2
17.12.2020
15.00 – 16.30
2
Harmonogram DORADCY ZAWODOWEGOMIESIĄC: listopad 2020 ROK
Magdalena Baranek
-
DATA
GODZINA
LICZBA GODZIN
02.11.2020
15.00 – 15.45
1
05.11.2020
15.00 – 15.45
1
06.11.2020
15.00 – 15.45
1
09.11.2020
15.00 – 15.45
1
12.11,.020
15.00 – 15.45
1
13.11.020
15.00 – 15.45
1
16.11.2020
15.00 – 15.45
1
19.11.2020
15.00 – 15.45
1
20.11.2020
15.00 – 15.45
1
26.11.2020
15.00 – 15.45
1
27.11.2020
15.00 – 15.45
1
Urszula Jędrzejewska- Kamińska
-
DATA
GODZINA
LICZBA GODZIN
05.11.2020
15.00-15.45; 15.45- 16.30
2
06.11.2020
14.00- 14.45; 14.45- 15.30
2
12.11.2020
15.00-15.45; 15.45- 16.30
2
13.11.2020
14.00- 14.45; 14.45- 15.30
2
19.11.2020
15.00-15.45; 15.45- 16.30
2
20.11.2020
14.00- 14.45; 14.45- 15.30
2
Harmonogram DORADCY ZAWODOWEGO MIESIĄC: wrzesień 2020 ROK
Magdalena Baranek
DATA |
GODZINA |
LICZBA GODZIN |
07.09.2020 |
15.00 – 16.30 |
2 |
14.09.2020 |
15.00 – 15.45 |
1 |
17.09.2020 |
15.00 – 15.45 |
1 |
21.09.2020 |
15.00 – 15.45 |
1 |
Urszula Jędrzejewska- Kamińska
DATA |
GODZINA |
LICZBA GODZIN |
9.09.2020 |
8.00- 8.45 |
1 |
10.09.2020 |
15.00- 15.45 |
1 |
11.09.2020 |
15.00- 15.45 |
1 |
16.09.2020 |
8.00- 8.4514.10- 14.55 |
2 |
17.09.2020 |
15.00- 15.45 |
1 |
18.09.2020 |
15.00- 15.45 |
1 |
23.09.2020 |
8.00- 8.45 |
1 |
24.09.2020 |
15.00- 15.45 |
1 |
25.09.2020 |
15.00- 15.45 |
1 |
Harmonogram DORADCY ZAWODOWEGO MIESIĄC: październik 2020 ROK
Magdalena Baranek
DATA |
GODZINA |
LICZBA GODZIN |
01.10.2020 |
15.00 – 15.45 |
1 |
02.10.2020 |
15.00 -16.30 |
2 |
05.10.2020 |
15.00 – 15.45 |
1 |
08.10.2020 |
15.00 – 15.45 |
1 |
09.10.2020 |
15.00 – 15.45 |
1 |
19.10.2020 |
15.00 – 15.45 |
1 |
22.10.2020 |
15.00 – 15.45 |
1 |
23.10.2020 |
15.00 – 15.45 |
1 |
26.10.2020 |
15.00 – 15.45 |
1 |
29.10.2020 |
15.00 – 15.45 |
1 |
Urszula Jędrzejewska- Kamińska
DATA |
GODZINA |
LICZBA GODZIN |
01.10.2020 |
15.00-15.45; 15.45- 16.30 |
2 |
02.10.2020 |
14.00- 14.45; 14.45- 15.30 |
2 |
08.10.2020 |
15.00-15.45; 15.45- 16.30 |
2 |
09.10.2020 |
14.00- 14.45; 14.45- 15.30 |
2 |
15.10.2020 |
15.00-15.45; 15.45- 16.30 |
2 |
16.10.2020 |
14.00- 14.45; 14.45- 15.30 |
2 |
22.10.2020 |
15.00-15.45; 15.45- 16.30 |
2 |
1 edycja -2019/2020
|
|
|
|
Zespół Szkół Ekonomiczno-Usługowych im .F. Chopina w ŻychlinieŻychlin, ul.Parkowa262-571 Stare MiastoZespół Szkół Ekonomiczno-Usługowych im .F. Chopina w ŻychlinieŻychlin, ul.Parkowa262-571 Stare MiastoZespół Szkół Ekonomiczno-Usługowych im .F. Chopina w ŻychlinieŻychlin, ul.Parkowa262-571 Stare Miasto |
Kinga Łajdecka –Studia podyplomowez technologii żywieniaWyższa Szkoła Handlu i Usługw Poznaniu |
26.10.2019 |
8.45 – 15.55 |
27.10.2019 |
8.45 – 15.55 |
||
16.11.2019 |
8.00 – 14.40 |
||
17.11.2019 |
8.00 – 16.40 |
||
23.11.2019 |
11.30 – 16.40 |
||
24.11.2019 |
8.45. – 14.40 |
||
7.12.2019 |
8.45 – 15.55 |
||
8.12.2019 |
8.45 – 15.55 |
||
14.12.2019 |
8.00 – 12.15 |
||
15.12.2019 |
8.00 – 14.40 |
||
18.01.2020 |
8.00 – 14.40 |
||
19.01.2020 |
8.00 – 15.55 |
||
25.01.2020 |
8.45 – 15.55 |
||
26.01.2020 |
8.45 – 15.55 |
||
15.02.2020 |
8.45-14.40 |
||
16.02.2020 |
8.45-14.40 |
||
22.02.2020 |
8.00-15.55 |
||
23.02.2020 |
8.45-15.55 |
||
07.03.2020 |
8.00-15.55 |
||
08.03.2020 |
8.45-14.40 |
||
21.03.2020 |
8.45-14.40Zajęcia on-line |
||
22.03.2020 |
8.45-14.40Zajęcia on-line |
||
29.03.2020 |
8.45-15.55Zajęcia on-line |
||
18.04.2020 |
8.45-14.40Zajęcia on-line |
||
25.04.2020 |
8.45-14.40Zajęcia on-line |
||
26.04.2020 |
8.45-14.40Zajęcia on-line |
||
16.05.2020 |
8.00-14.40 |
||
17.05.2020 |
8.45-15.55 |
||
24.05.2020 |
8.45-14.40 |
||
06.06.2020 |
8.45-12.15 |
||
07.06.2020 |
8.45-12.15 |
||
13.06.2020 |
8.45-14.40 |
||
14.06.2020 |
8.45-12.15 |
||
Doradztwo zawodowep. Magdalena Baranek |
3.10.2019 |
15.00 – 15.45 |
|
4.10.2019 |
14.30 – 16.00 |
||
7.10.2019 |
15.00 – 16.30 |
||
15.10.2019 |
15.00 – 16.30 |
||
18.10.2019 |
14.30 – 15.15 |
||
21.10.2019 |
15.00 – 15.45 |
||
25.10.2019 |
15.00 – 16.30 |
||
28.10.2019 |
15.00 – 15.45 |
||
4.11.2019 |
15.00 -16.30 |
||
7.11.2019 |
15.00 – 16.30 |
||
15.11.2019 |
15.00 – 16.30 |
||
18.11.2019 |
15.00 – 16.30 |
||
21.11.2019 |
15.00 – 15.45 |
||
25.11.2019 |
15.00 – 16.30 |
||
2.12.2019 |
15.00 – 16.30 |
||
9.12.2019 |
15.00 – 16.30 |
||
16.12.2019 |
15.00 – 15.45 |
||
02.01.2020 |
15.00 – 16.30 |
||
07.01.2020 |
14.00- 15.30 |
||
09.01.2020 |
15.00 – 15.45 |
||
13.01.2020 |
15.00 – 16.30 |
||
16.01.2020 |
15,00-15,45 |
||
17.01.2020 |
14.30 – 15.15 |
||
20.01.2020 |
15.00 – 15.45 |
||
21.01.2020 |
15.00 – 15.45 |
||
10.02.2020 |
15.00 -16.30 |
||
13.02.2020 |
15.00 – 15.45 |
||
14.02.2020 |
14.30 – 16.00 |
||
17.02.2020 |
15.00 – 15.45 |
||
20.02.2020 |
15.00 – 15.45 |
||
21.02.2020 |
14.30 -15.15 |
||
24.02.2020 |
15.00 – 16.30 |
||
27.02.2020 |
15.00 – 15.45 |
||
28.02.2020 |
14.30 – 15.15 |
||
09.03.2020 |
15.00 – 16.30 |
||
17.04.2020 |
15.00 – 15.45 |
||
20.04.2020 |
15.00 – 15.45 |
||
27.04.2020 |
15.00 – 15.45 |
||
30.04.2020 |
16.00 – 18.15 warsztaty |
||
14.05.2020 |
16.00 – 18.15warsztaty |
||
21.05.2020 |
16.00 – 18.15 warsztaty |
||
5.06.2020 |
16.00 – 18.15 warsztaty |
||
10.06.2020 |
16.00 – 18.15 warsztaty |
||
Doradztwo zawodowe p. Urszula Jędrzejewska-Kamińska |
16.10.2019 |
14.15- 16.30 |
|
17.10.2019 |
14.15-15.45 |
||
23.10.2019 |
14.15- 15.45 |
||
6.11.2019 |
14.00- 16.15 |
||
7.11.2019 |
14.05- 16.20 |
||
8.11.2019 |
13.10- 15.25 |
||
14.11.2019 |
14.05- 14.50 |
||
15.11.2019 |
13.10- 15.25 |
||
21.11.2019 |
14.05 – 15.35 |
||
22.11.2019 |
13.10 – 14.40 |
||
28.11.2019 |
14.05 – 15.35 |
||
29.11.2019 |
13.10 – 14.40 |
||
3.12.2019 |
14.15 – 15.45 |
||
5.12.2019 |
14.15 – 16.30 |
||
6.12.2019 |
14.15 – 16.30 |
||
12.12.2019 |
14.15 – 16.30 |
||
13.12.2019 |
14.15 – 16.30 |
||
19.12.2019 |
14.15 – 16.30 |
||
9.01.2020 |
14.15-16.30 |
||
13.01.2020 |
14.00- 15.30 |
||
14.01.2020 |
15.00- 16.30 |
||
16.01.2020 |
14.15- 15.45 |
||
20.01.2020 |
14.15- 15.45 |
||
24.01.2020 |
13.10- 13.55 |
||
12.02.2020 |
14.00 – 16.15 |
||
13.02.2020 |
14.00 -16.15 |
||
19.02.2020 |
14.00 – 16.15 |
||
20.02.2020 |
14.00 – 16.15 |
||
26.02.2020 |
14.00 – 16.15 |
||
27.02.2020 |
14.00 – 16.15 |
||
02.03.2020 |
08.00 – 08.45 |
||
04.03.2020 |
08.00 – 08.45 |
||
05.03.2020 |
14.00 – 16.15warsztaty |
||
10.03.2020 |
14.00 – 16.15 |
||
11.03.2020 |
14.00 – 16.15warsztaty |
||
1.04.2020 |
14.00 – 16.15 |
||
2.04.2020 |
14.45 – 16.15 |
||
3.04.2020 |
14.00 – 15.30 |
||
6.04.2020 |
14.00 – 16.15 |
||
7.04.2020 |
14.00 – 16.15 |
||
8.04.2020 |
15.30 – 17.45 |
||
15.04.2020 |
14.00 – 16.15 |
||
16.04.2020 |
14.00 – 16.15 |
||
20.04.2020 |
14.00 – 16.15 |
||
21.04.2020 |
14.00- 15.30 |
||
23.04.2020 |
14.00 – 16.15 |
||
6.05.2020 |
15.00 – 17.15 warsztaty |
||
7.05.2020 |
14.00 – 16.15 warsztaty |
||
8.05.2020 |
13.10 – 15.25 |
||
13.05.2020 |
15.00 – 17.15warsztaty |
||
14.05.2020 |
15.00 16.15 warsztaty |
||
15.06.2020 |
13.10 – 14.40 |
||
19.05.2020 |
14.00 – 15.30 |
||
20.05.2020 |
15.00 – 17.15warsztaty |
||
21.05.2020 |
14.00 – 16.15 warsztaty |
||
22.05.2020 |
13.10 – 14.40 |
||
25.05.2020 |
14.00 – 16.15 warsztaty |
||
26.05.2020 |
14.00 – 16.15 warsztaty |
||
Kursy dla nauczycieli |
|||
Kurs HACCAP w gastronomii |
4. 11.2019 r. |
14.00- 20.00 |
|
5.11.2019 r. |
14.00- 20.00 |
||
Kurs barista |
Od 29.05. do 07.06.2020 r. |
||
Kurs barmański |
Od 08.06. do 14.06.2020 r. |
||
Kurs cukierniczy |
|||
Zespół Szkół Ekonomiczno-Usługowych im .F. Chopina w ŻychlinieŻychlin, ul.Parkowa262-571 Stare Miasto |
Monika IzydorczykStudia podyplomowez psychodietetykiUniwersytet Przyrodniczywe Wrocławiu |
07.03.2020 r. |
09.00 -15.15 |
08.03.2020 r. |
09.00 – 16.00 |
||
04.04.2020 r. |
09.00 – 16.15 |
||
05.04.2020 r. |
09.00 – 16.15 |
||
18.04.2020 r. |
09.00 – 16.15 |
||
19.04.2020 r. |
09.00 – 16.15 |
||
09.05.2020r. |
09.00 – 16.15 |
||
10.05.2020r. |
09.00 – 16.15 |
||
23.05.2020r |
09.00 – 16.15 |
||
24.05.2020r |
09.00 – 16.15 |
||
20.06.2020r. |
09.00 – 16.15 |
||
21.06.2020r. |
09.00 – 16.15 |
Kursy dla uczniów realizowane w nowych pracowniach Centrum Gastronomicznym
Lp. |
Nazwa kursu |
Termin realizacji |
Liczba uczestników |
1. |
Barman/kelner |
01.06. – 25.06.2020 r. |
14 |
2. |
Barista |
04.06. – 05.06.2020 r. |
14 |
3. |
Cukierniczy |
13.06. – 14.06.2020 r. |
14 |
4. |
Sommelier |
18.06. – 19.06.2020 r. |
14 |
5. |
Aranżacja stołów |
20.06. – 21.06.2020 r. |
14 |
6. |
Dekorowanie wyrobów cukierniczych |
3, 4, 5. 07.2020 |
15 |
7. |
Serwis specjalny |
31.11. – 01.12.2020 r. |
14 |
8. |
Carving |
31.11. – 01.12.2020 r. |
14 |
9. |
Kucharz |
18-27.09.2020 |
10 |